Portfolio

Ik laat u graag een paar voorbeelden zien van eerdere projecten.

Voor Itaalia, aanbieder van cursussen Italiaans voor toeristen, ontwikkelde Yellow in samenwerking met We Support en Atie te Velde een website met aanmeldformulier.

Bezoek de website

Yellow realiseerde samen met We Support en Atie te Velde een tweetalige website voor dit prachtige chalet in de Franse Alpen. Daarnaast verzorgde Yellow een training om te leren werken met het Joomla CMS.

Bezoek de website

Voor een winkel met een aantal vestigingen ontwikkelde Yellow een intranet (powered by Joomla) met o.a. een FAQ en een smoelenboek.

Voor Amigo Schoenen realiseerde Yellow een Joomla website met een uitgebreide productencatalogus op basis van een webshop extensie.

Bezoek de website

Voor Bloemenatelier Maureen verzorgde Yellow de technische realisatie. De site, gebaseerd op het Joomla CMS, kan makkelijk up-to-date worden gehouden. De website werd gemaakt in samenwerking met We Support en Atie te Velde.

Bezoek de website

Voor New Ambiance (groothandel in meubelen) verzorgde Yellow het ontwerp en de realisatie van een nieuwe website op basis van Joomla. De producten worden in een productencatalogus op basis van een webshop-extensie getoond.

Bezoek de website

Amai, wat hedde gij een joekel van een beeldscherm!